Hírek
Bardolino torna beszámoló
2023. Május 15.

BARDOLINO

8th INTERNATIONAL TOURNAMENT Pentaferte Italy -A.Gianfranceschi e A. Gradizzi Memorial elnevezésű nemzetközi tornán vett részt az u10- es korosztályunk. A tornán 6 nemzet csapati vette részt. Kanada,Románia,Olaszország, Anglia,Ausztria és hazánkat a DVTK ,Kisvárda az Olasz Focisuli képviselte. A tornagyőztese képviselheti magát a május közepén rendezett világdöntőn ahol a legnagyobb Európai klubcsapatok képviselik magukat. mint az Ajax,Juventus,Milan, Athletico Madrid,Manchester City stb.

A csapatunk megérkezése után a program egy hajókirándulással indult hisz szeretnénk ha játékosaink megismerkednek a helyi szépségekkel nevezetességekkel. A kirándulás a szépséges Sirmione félszigetére történt.

A nemzetközi torna idén 3 naposra tervezték hisz 30 csapat vett részt az eseményen.


Szombat reggel kezdődtek a csoportmérkőzesek, ahol nagyon jó mentalitásban, lelkesen vetették bele maguk a srácok a küzdelmekbe. A pálya idén is nagyon keskeny volt, de a fiúk jól alkalmazkodtak, törekedtek az optimális kockázatvállalásra.
2 győzelemmel 1 döntetlennel és 1 vereséggel zártuk a szombati napot. A csoport legerősebb csapatától a Parmatól kaptunk ki 2-0ra (akik később a torna legjobb játékosát adták)
A csoportban elért eredmények alapján a felső ágra kerültünk, ahol az új csoportban1 győzelemmel 1 döntetlennel és 2 vereséggel zártunk (találkoztunk pl. a későbbi győztes Brescia csapatával is)
Hétfőn reggel a helyosztó  meccseken 2 vereséggel zártunk, így végül 12. helyen végeztünk a 30. csapatos mezőnyben.

Burics András felkészítő edző beszámolója: Kiváló szervezésű, kimondottan vehettünk részt, ahol nagyon erős csapatokkal is  összemérhettük a tudásunkat. Leginkább a Monza és a Torino játéka tetszett tudatosságban ők ezzel a középmezőny elején végeztek,az első 3 helyzet inkább egyéni képességekkel érvényesült.
(Bresica, Vicenza, Empoli). A hasonló képességű csapatok ellen szoros meccseket játszottunk.

Összességében nagyon jó érzések vannak bennem a hétvégével kapcsoltban. Lelkesedéssel, szervezettséggel jól kompenzáltuk a hiányosságainkat. A gyerekek, szülők és jómagam rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk. Nem minden héten játszhatunk olasz top csapatok vagy kanadai, angol, osztrák csapatok ellen.

Köszönjük, hogy ilyen szép helyen, ilyen színvonalú tornán vehettünk részt.
Nem utolsó sorban a köszönettel tartozunk a szülőknek is, hogy ilyen szinten támogatják a gyerekeket, és egész hétvégén töretlenül buzdították a srácokat! ⚽

Bardolino torna beszámoló
Galéria
Bardolino torna beszámoló
Bardolino torna beszámoló
Bardolino torna beszámoló
Bardolino torna beszámoló
Bardolino torna beszámoló
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom