Hírek
22. heti beszámoló
2023. Június 12.

Befejeződött a Hajdú Bihar Vármegyei bajnokság az u14 és u16-os korosztályokban.

Nehezen indult az u14 és az u16 -os bajnokság csapatainknak. Főleg a nagyobb korosztálynak hisz a DVSC u14 -es bajnokcsapatában idén 8 játékosunk szerepelt. Természetesen erre nagyon büszkék vagyunk és bizonyítja képzésünk erősségét és a versenyeztetésünk minőségét. Az itt maradt 2008 és 2009 –es születésű gyerekek kezét sem szerettük volna elengedni és velük indultunk közösen az u16-os megmérettetésben. Az őszi fordulóban még nehezen vették fel a sokszor 2 évvel nagyobbak ellen a küzdelmet ,de a 2023-as tavaszi szezonban a játékban történt folyamatos javulás meghozta eredményét és a mutatott labdabirtokláson alapuló játék mellett pozitív eredményben is megmutatkozott. A végén 6 győzelemmel végeztünk. Gratulálunk a Hajdúnánási Fk csapatának a bajnoki címhez. Utolsó meccs értékelése Ferenczi Milán edzőtől:

Téglás-Ofs 3-2 (1-1) Sajnos nem sikerült ponttal zárni a szezont! Végig kiélezett volt a meccs. Most mi jöttünk ki rosszul az utolsó perces kapu előtti kavarodásból. Annyit meg hozzátennék, hogy egy rendkívül unszimpatikus volt az ellenfél szurkolótábora, nem erről kellene szólni a labdarúgásnak. (ezek a gyerekek nem ezt érdemelték volna)! Összességében a szezont tekintve le a kalappal a srácok előtt, hatalmas fejlődésen ment át a csapat az őszhöz képest

Az u14-es 2009-es bajnokságban a 2011 és 2012-es születésű gyerekekkel vágtunk neki. Itt is a legtöbb játékost adtuk a nyáron a DVSC korosztályába ,de így is egy erős keret maradt akikkel Purguly Edgár sok hazai és nemzetközi tornán vett részt idén is a Vármegyei bajnokság mellett. Egész évben kiélezett harc folyt a bajnoki címért a minden csapatban általában 2009 –es gyerekeket felvonultató mérkőzéseken. Végül a Téglás csapata jött ki győztesen amelyhez gratulálunk. Utolsó mérkőzésünk után Purguly Edgér mondta el véleményét:

Téglás - Debreceni Honvéd Se 6-5 Az első félidőben sajnos 3 gólos hátrányba kerültünk, annak ellenére hogy jobban fociztunk. A fizikális különbségnek köszönhetően sajnos a második félidő elejére 6 lett a különbség. Utána viszont a jó játékunk mellé hatalmas mentális erő párosult aminek köszönhetően 20 perc alatt 5 gólt rúgtunk a bajnokság 1.helyezettjének. Bízom benne hogy ez egy bizonyítvány is volt a gyerekeknek hogy mire is képesek. Gratulálok az egész éves teljesítményhez.

22. heti beszámoló
Galéria
22. heti beszámoló
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom