Hírek
21. hét beszámoló
2023. Május 30.

A Dunamenti Iskola Gyermek Liga

utolsó fordulóját rendezték mind a 4 korosztályban.

Az alábbiakban olvashatják a felkészító kollégák napi beszámolóját.

Nagy Máté u9-es korosztály: A mérkőzések műfüves pályán zajlottak, ami pozitív volt számunkra, hisz mi is ebben a formában készülünk a mindennapokban az edzésekre/mérkőzésekre. Egy mérkőzés 2x15 perces volt. Most 3 ilyen mérkőzést játszottunk, mert volt egy elmaradt mérkőzésünk is, ami a játékperceket tekintve nagyon hasznosnak bizonyult a mai napon is. Sőt az utolsó kettő mérkőzésünket egyben (60 perc!), szünet nélkül játszottuk le! A játékrendszer a szokásos 4+1-es, a játékterület pedig 40x20-as volt. A mutatott játék nagyon tudatosra és tetszetősre sikerült a mai napon is, ami most az eredményekben is visszatükröződött, még ha nem is ez az elsődleges szempontunk, de a gyerekek önbizalmának nagyon jót tett! Nagyon büszke vagyok a gyerekek egész éves Dunamenti Ligában nyújtott kimagasló teljesítményére!

OFS – VASAS: 3-3

OFS – KTE: 2-0

OFS – SZEGED: 5-2

Külön gratulálunk a 2014-es születésű gyerekeknek hisz felső ágon teljesítették a tavaszt és nagyon szép eredményt értek el .

 

U10 es befejező forduló Budapest Honvéd otthonában.

Burics András nyilatkozata a nap után:

Próbáltak a gyerekek tudatosan focizni, helyenként sikerült is. Gratulálok a csapatnak az bajnokságban való pozitív szereplésért.

Mai Eredmények:

UTE - Ofs 2-1

Ikarus - Ofs 3-4

Bvsc - Ofs 2-3

 

Rózsa Ernő 8-as korosztály edzőjének nyilatkozata: Sajnos nagyon figyelmetlenül kezdtünk.Két meccset pótoltunk rövidebb játékidővel. Tudatosan próbáltunk játszani. Úgy érzem abban ez sikerült is a gyerekek részéről. Gratulálok nekik és az egész éves fejlődésükhöz.

Eredmények:

Kelen-Ofs 4-1

Ofs-Honvéd 1-2

Mészöly-Ofs 2-2

Ofs-Ikarus 4-2

Ofs-Bvsc 10-0

 

Benke Norbert nyilatkozata a nap után: Az első mérkőzésen hiába játszottunk fölényben, gólokat nem sikerült lőni.  A második meccsen, mintha kicserélték volna a csapatot, vagy legalábbis a mentális „hozzáállást”. Az Ikarus ellen reális eredmény született.

OFS - BVSC 1-1

OFS - Ute 0-2

OFS – Ikarus 8-2

 


Mai nap az u14 és u16 os Vármegyei bajnokságban szerepeltek a 12 és 15 éves gyerekeink. Kisebbek vesztesen a nagyobbak győztesen hagyták el a pályát.
U16
Püspökladány-Ofs 2-3 (1-2)
Ferenczi Milán nyilatkozata : Ez a meccs nagyon jól bemutatta, hogy tudatos, gyors játékkal felül lehet kerekedni fizikális fölénnyel rendelkező csapatok ellen. Rengeteg szélességi passzaink voltak, nem csak a mélységi átadásokat erőltettük. Kapu előtt lehettünk volt pontosabbak, rengeteg ordító helyzetet szalasztottunk el.Gratulálok a fiúknak.
U14
Püspökladány - Debreceni Honvéd SE 5-2
Purguly Edgár: Mai napon is tudtunk sok támadást vezetni, de sajnos kevés mélységi beindulásaink voltak, amikor pedig helyzetet alakítottunk ki azok kimaradtak. Továbbá a labdavesztések után lassan mentünk át védekezésbe, ezért megérdemelten győzött ellenfelünk.
Gratulálunk Nekik!
21. hét beszámoló
Galéria
21. hét beszámoló
21. hét beszámoló
21. hét beszámoló
21. hét beszámoló
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom