Hírek
23. heti beszámoló
2023. Június 12.

Rencz Gábor emléktornán vett részt Érmihályfalván az u11-es korosztályunk.

Először szerepeltek 8+1-es felállásban ,de szépen oldották meg a gyerekek. A tornán az MTK csapat kimagaslott utána csapatunk 3. helye is reálisnak mondható . Köszönjük a meghívást!

Rózsa Ernő nyilatkozata a torna után: A korosztály életében először vettünk részt 8+1-es tornán. Az elején mutatott szokásos első meccs után az MTK-val játszottunk. Sajnos nem igazán tudtunk egy színvonalra kerülni a budapesti akadémiával. Ezek után sikerült két jó meccset játszani. A területek, a posztok, rendben voltak. Kombinatívan és a játékhelyzeteknek megfelelően játszottunk. Kapu előtt, illetve támadásbefejezésnél lehettünk volna bátrabbak. Összességében elégedett voltam.

Eredmények:

Olasz Focisuli- Szováta 0-0; MTK II – Olasz Focisuli 5-0; Il Calcio –Olasz Focisuli 0-4; FC Bihar -Olasz Focisuli 1-4

Bronzmeccs:

Érmihályfalvi Unirea - Olasz Focisuli 0-0 (bü.u. 2-3)


2015-os korosztályunk 2 csapattal szerepelt Nagyváradon „CUPA DE VARA- Bihorul” lenevezésű tornán. Fontos volt ,hogy minden gyermek sokat játszott és a végén egymás ellen jétszhatták a döntőt amely külön pikantéria volt a gyerekeknek.Rengeteg szép megoldást láthattunk mindenkitől. Eredmények: Ofs piros- Vointq Sg De Padure: 4-1 Ofs piros-Victoria Carei: 9-1 Ofs piros-Acs Alba: 6-0 Ofs piros- Juventus Oradea: 9:1 Ofs fehér-Nouvo Calcio Sanmartin: 9-0 Ofs feher-Viirorul Oradea: 4-0 Ofs feger-Viitorul Carei: 3-3 Ofs fehér-ACS Crisana Oradea: 3:0 Ofs piros-Ofs fehér: 7:3


2011-es korosztályunk a mai napon Nagyváradon 1 évvel idősebbek közt játszott egy 8 csapatos tornàn. Csapatunk 3 győzelemmel és egy 1 gólos vereséggel a 3.helyet szerezte meg. Gratulálunk a gyerekeknek!


2017-es korosztályunk is nemzetközi tornán szerepelt Bors településen. 8 csapat részvételével 3+1-es felállásban szerepeltek a kicsik.Sajnos a végét az eseménynek elmosta az eső ,de így is minden gyermek megkapta a megérdemelt érmét amelyel böszként tért haza élete első "igazi" tornályáról. 


2014-es korosztályunk a CFR CLUJ vendégeként szerepelt Kolozsváron nemzetközi tornán . Nagyon színvonalas mezőnyben 4. helyet szerezték meg. A 2 napos utazás alkalmával megtekinthették Kolozsvár belvárosát is és edzőmeccset játszhattak a CFR Cluj azonos korosztályú gyermekeivel.

A tornán a csoportból 2 győzelem és 1 döntetlennel csoportgyőztesként jutott tovább Nagy Máté együttese majd a 4 közé jutásért Libra Star csapata ellen győztünk 2-0 –ra majd az elődöntőben a késöbbi győztes első osztályu U Cluj csapatától szenvedtünk vereséget. A 3. helyért az Interstar Sibiu csapatával találkoztunk ahol a román fél győzött. Gratulálunk a gyerekeknek a szép mutatott játékhoz .

23. heti beszámoló
Galéria
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
23. heti beszámoló
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom