Hírek
Olaszország VERONA CUP u9 és u11
2023. November 06.
Őszi túrán Olasz Focisuli.2 korosztálya
Szeptember utolsó két hétvégéjén nemzetközi tornákon részt vettek az Olasz Focisulis fiataljaink. Verona mellett - a Garda tónál - szeptember utolsó hetében a 11 évesek szerepeltek a 2 napos , első alkalommal szervezett tornán - közös csapattal a monori fiatalokkal illetve önállóan szerepelt a Barca Hungary - a másik magyar csapat. Az Olasz Focisuli/Monor az első helyet, a Barca Hungary az 5. helyet szerezte meg a 15 csapatos tornán.
A második, október 2. -n befejezôdött rendezvényen a fiatalabbak, U9-s tornáján 10 olasz 4 magyar és egy román csapat indult, mely torna föleg a külföldiek sikerét hozta .
Az arany ágon az csoport gyöztesek és a 2. helyezettek játszottak. Az arany kupára jutottak az Olasz Focisulisok, ahol végül román Dinamic Oradea csapata győzőtt, 2. a Barca Hunrary, 3. az olasz Concordia 4. Olasz Focisuli, 5. Monor 6. olasz Bussolengo. A rendezvény kitűnő környezetben, a Veronello sportcentrumban zajlott, ahol tőbb labdarúgó pálya, uszoda, konditerem, étterem, szálloda van. Hasznos és hiánypótló nemzetközi tapasztalatokkal, újabb nemzetközi mérkőzésekkel gazdagodtak a magyar fiatalok
Olaszország VERONA CUP u9 és u11
Galéria
Olaszország VERONA CUP u9 és u11
Olaszország VERONA CUP u9 és u11
Olaszország VERONA CUP u9 és u11
Weboldalunk sütiket használ a magasabb felhasználó élmény miatt..
Bezárom